dimarts, 17 de maig del 2011

10 raons per votar la Sílvia Tamayo i la candidatura del PSC de Canet de Mar a les eleccions municipals



1. El compromís. La Sílvia ha demostrat al llarg de la seva trajectòria vital un grau d’implicació més que notable amb Canet de Mar. La seva voluntat de millorar el nostre poble l’ha portat a implicar-se activament en política, reafirmant així la seva voluntat de treballar pels seus conciutadans. Aquest compromís és extensible a tots els integrants de la candidatura socialista.

2. La capacitat de gestió. Ningú pot discutir la capacitat de treball de la candidata socialista. És d’aquelles persones que no només fan feina sinó que la viuen intensament, tenint present en tot moment que aquesta ha de contribuir a la millora continuada de la qualitat de vida dels seus convilatans.

3. La visió de poble. La Sílvia ha demostrat, en el temps que ha exercit un càrrec electe a l’ajuntament, una visió estratègica de poble. Coneix pam a pam Canet i no només des del punt de vista territorial sinó també de les necessitats de les persones que l’habiten. Té un projecte clar de poble i treballa de forma incansable per fer-lo realitat.

4. La capacitat de lideratge. És evident que una persona sola no pot fer tota la feina, s’ha de comptar amb un bon equip i saber delegar. Però és fonamental que qui ostenta la màxima responsabilitat lideri amb decisió i amb guant de seda un projecte comú. La Sílvia és d’aquest tipus de persones.

5. La capacitat de diàleg. Sempre m’han agradat les persones dialogants, que tenen voluntat i capacitat per arribar a acords, que saben escoltar, que no perden els anells per corregir decisions i actituds quan cal, que saben acostar-se a la gent i que la gent se’ls acosta amb tota normalitat. El Sílvia és així.

6. La credibilitat. Un dels actius més importants de qualsevol polític és la seva credibilitat. És allò d’adquirir compromisos, portar-los a terme i quan no es pot, donar la cara i cercar solucions. La Sílvia, en tant que càrrec electe, ha adquirit davant els canetencs i les canetenques compromisos quantificables i majoritàriament els ha convertit en realitat.

7. Les propostes. No n’hi ha prou amb fer la feina a què t’has compromès. Cal, per seguir avançant, fer propostes creïbles, raonades i solvents econòmicament. Una mirada amb detall al programa del PSC us farà adonar que aquest s’ha concebut sota aquestes premisses. És, sens dubte, el millor programa que es presenta a aquestes eleccions. El que dóna més respostes a les necessitats reals de la gent en el marc d’un poble del segle XXI.

8. La il·lusió. Totes les raons anteriors anirien coixes sense il·lusió. La feina d’alcalde o de regidor ha d’il·lusionar a qui la fa. I aquesta il·lusió un l’ha de tenir les 24 hores al dia dels 365 dies a l’any. S’hi ha de dedicar amb cos i ànima. La Sílvia ho ha fet i ho farà.

9. La ideologia. Deixeu-m’ho dir clar. Com la Sílvia, comparteixo cent per cent les idees del socialisme democràtic que impregnen el programa electoral del PSC.

10. Conclusió. La llista del PSC de Canet de Mar és  la que millor reflecteix la realitat del poble i la Sílvia és la millor candidata a l’Alcaldia de Canet. Per tant, diumenge a votar socialista!!!!